Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Du kan til enhver tid slette cookies, som ligger lageret på din computer. Læs hvordan du sletter dine cookies.

Formål med cookies på vores website
Cookies gør det muligt for Decorium I/S at føre statistik over besøgendes brug af hjemmesiden. Vi bruger denne statistik til at gøre hjemmesiden endnu mere brugervenlig, til at præsentere mere relevante produkter og til at målrette annoncer både via Google og andre tredjepartsleverandører. Decorium I/Ss anvendelse af cookies er alene rettet mod at sikre den absolut bedste brugeroplevelse, herunder adfærdsbaseret målretning af indhold, så vi kan vise de produkter og informationer, der er mest relevante for dig.

Nedenfor kan du finde oplysninger om cookies der anvendes af Decorium I/S

Google Analytics
Tjenesten udbydes af Google og benyttes til at indsamle anonym statistik over brugernes besøg på Jyskvin.dk. Google Analytics benytter cookies til at genkende computeren når Jyskvin.dk besøges gentagne gange. Denne anonyme statistik lagres på Googles servere, men indeholder ingen personfølsomme oplysninger. Læs mere om Googles behandling af de indsamlede data. Hvis du vil fravælge, at dine besøg bliver registreret hos Google Analytics, kan du benytte dette værktøj.

Tredjeparter
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Decorium I/S, skal du rette henvendelse på info@Decorium I/S.dk eller telefon +45 28 91 86 22. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Ejeroplysninger
Decorium I/S
Rismøllegade 37
DK-8930 Randers NØ
Telefon: +45 28 91 86 22
CVR: 37147230
Email: info@decorium.dk